Coachingsaanbod

Je hebt behoefte aan coaching, maar hoe zorg je er nu voor dat je bij de juiste coach terecht komt? Het is belangrijk dat je een 'klik' hebt met je coach en je je veilig voelt tijdens de gesprekken. Of we bij elkaar passen kunnen we ontdekken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we bespreken waar je behoefte aan hebt en welke vorm van coaching (of een combinatie) daarbij aansluit.

Is er een match en wil je starten met coaching, dan doen wij dat op locatie, bij jou thuis, wandelend in de natuur of ergens onder het genot van een kop koffie. Daar waar jij je goed voelt.

Er zijn veel verschillende vormen van coaching en het aanbod is groot. Ik werk vanuit de overtuiging dat wanneer je in verbinding staat met jezelf, je zelf weet wat goed voor je is. We gaan aan de slag met alle 'toeters en bellen' waardoor je het zicht op wie je bent en wat je nu werkelijk wilt bent kwijtgeraakt. Samen kijken we wie je van nature bent en wat nu bij je past. Dan wordt het vanzelf duidelijk welke kant je op wilt. Je ontdekt wat je nodig hebt om de beste én gelukkigste versie van jezelf te zijn. We doen dat door op te ruimen, letterlijk (opruimcoaching, je huis weer op orde) of figuurlijk (loopbaancoaching/wandelcoaching).