Loopbaancoaching

Kost het je veel moeite om iedere dag naar je werk te gaan? Ervaar je te veel stress op je werk waardoor je thuis moeilijk tot rust komt? Kun je het fysiek niet opbrengen om te werken? Of ben je simpelweg niet meer blij met de baan die je hebt?

Eén op de vier medewerkers heeft last van burn-out klachten (Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden TNO / CBS). Dit leidt in veel gevallen tot fysieke problemen en verzuim. Oorzaak zijn vaak veranderde omstandigheden ten opzichte van de dag dat je aan de baan begon. Veranderingen in je privé-leven, in je gezondheid, bij je werkgever of bij jezelf kunnen ervoor zorgen dat het werk niet goed meer aansluit bij wie je bent. Of dat je huidige werkomstandigheden van je vragen om er anders mee om te gaan.

Dan is het tijd om stil te staan bij wie je nu bent, wat je interesses zijn en waar je talenten en valkuilen liggen. En wat je nodig hebt om met plezier naar je werk te gaan. Samen gaan we op zoek naar je innerlijke drijfveren om te werken. Dit doen we door middel van gesprekken tijdens wandelingen, opdrachten, persoonlijkheidstesten en arbeidsmarktverkenning. Na dit traject is het duidelijk in welke functie je wilt werken en bezit je alle kennis en vaardigheden om je doelen te bereiken.